Corona testbus in Soest

Heeft u corona gerelateerde klachten en wilt u zich laten testen?  

Dan kunt u nu ook in Soest terecht voor een betrouwbare en gratis coronatest. Een aantal keer per week staat een mobiele coronatestbus op de parkeerplaats van Beukendal. De bus is een samenwerking tussen GGD regio Utrecht (GGDrU) en Witte Kruis. 

U kunt zich laten testen bij de GGD als u klachten heeft die bij het coronavirus passen. U maakt hiervoor een afspraak via de site: www.coronatest.nl, of u belt naar het landelijk nummer 0800-1202 of het nummer van GGD regio Utrecht 030-630 54 00.  

Op basis van de postcode wordt een afspraak gepland. Of de test kan worden afgenomen op de locatie is afhankelijk van de beschikbaarheid. Er wordt altijd gekeken naar de dichtstbijzijnde locatie.
 
De GGD is onlangs van start gegaan met de inzet van tien coronatestbussen in het land, een van deze bussen komt nu ook naar Soest. De GGD zet deze bussen in om bij een lokale uitbraak of een plotselinge stijging van de testvraag snel extra testcapaciteit te bieden. De nieuwe testbussen van de GGD zijn omgebouwde stads- en bestelbussen.

Naar overzicht