Gratis aanpak energiebesparing

Voor alle inwoners met een minimuminkomen (130 procent van de bijstandsnorm) hebben we een aanbod om gratis energie en geld te besparen. 

Met de gratis aanpak energiebesparing doen we kleine aanpassingen in uw huis. Helpt een tochtstrip of bijvoorbeeld radiatorfolie om energie en geld te besparen? Dan maakt onze klusjesman dat direct gratis voor u in orde. Zo gebruikt u minder energie en bespaart u geld!

Hoe werkt het?  

  1. We plannen een afspraak met de klusjesman.  
  2. De klusjesman bekijkt welke kleine aanpassingen veel energiebesparing opleveren.
  3. De klusjesman installeert de producten direct, of maakt een nieuwe afspraak met u voor het installeren. 
  4. We bellen u na een paar weken om te vragen of u tevreden bent. Na een jaar bellen we nog een keer om te kijken of u inderdaad minder energie verbruikte.  

Meedoen?

Meld u aan via het duurzaambouwloket en start snel met energie besparen! 

Met wie werken we samen?

We werken samen met verschillende organisaties. Klimaatroute gaat met klusjesmannen en -vrouwen langs de huizen. Daarnaast doen en denken veel Soester organisaties mee: Stichting Present, Energie in Smitsveen, Stichting Balans, Energie Actief Soest en Portaal!

Vragen?

Neem via de mail contact op met Ilya Verschuren via nieuweenergie@soest.nl. Of bel op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur met onze collega’s van het telefonisch informatiepunt: 035-609 34 11.