Hulp nodig bij uw aangifte inkomstenbelasting?

De tijd van het invullen van uw belastingaangifte komt er weer aan. Heeft u hier hulp bij nodig? Het Sociaal Juridisch Informatiepunt (SJI) helpt u graag. Het SJI is een onderdeel van Geld Op Orde Soest (GOOS).

Het SJI helpt inwoners die een aangiftebrief heeft ontvangen van de belastingdienst. Deze mensen moeten aangifte doen. Heeft u geen aangiftebrief ontvangen, maar wilt u toch uw belastingaangifte doen? Dan helpt het SJI ook u graag, na 1 mei 2023. De aanvullende voorwaarde is dat uw inkomen niet hoger is dan 150 procent van de bijstandsnorm

Waar kunt u terecht?

Voor hulp bij uw belastingaangifte kunt u terecht op de spreekuren op dinsdag, woensdag en donderdag. Deze spreekuren zijn van 9.00 tot 12.00 uur. De locatie is: Goos, Smitsweg 311 in Soest (Educatief Centrum De Plantage).

U kunt een afspraak maken om langs te komen, maar u bent ook welkom zonder afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer 035-609 92 79. Het SJI is bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 9.00 en 15.00 uur.