Informatieavond Gigameubel Kerkstraat

Woont u in de Kerkebuurt? Dan willen we u graag uitnodigen voor een informatieavond voor de Kerkstraat 56-58 (Gigameubel) op dinsdag 23 juli 2024 van 17.00 tot 19.00 in de Rank. We organiseren dit moment om gehoor te geven aan de vragen die over dit project naar voren zijn gekomen tijdens de buurtgesprekken van 13 en 15 april 2024 met de gemeente Soest. 

U bent welkom bij de Rank

U kunt op 23 juli tussen 17.00 en 19.00 langskomen bij de Rank (Soesterbergsestraat 18 in Soest). Hier staan Projectontwikkelaar bij De Bunte en gemeente Soest voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U hoeft zich niet aan te melden voor de bijeenkomst.

Kunt u niet aanwezig zijn? Maar u heeft wel een vraag? Stel uw vraag dan via participatie@debunte.nl.

Het uitgewerkt plan en de afspraken met bewoners

Om u op weg te helpen hebben we de belangrijkste onderdelen van het plan voor u op een rijtje gezet. Denk daarbij aan de laatste versie van het plan en een overzicht van de afspraken met bewoners op basis van de eerdere participatiemomenten. De stukken kunt u bekijken door:

  • Te e-mailen naar: participatie@debunte.nl dan krijgt u ze per e-mail toegestuurd.
  • Ook liggen de stukken vanaf 1 juli tot en met 20 juli 2024 ter inzage op het gemeentehuis van Soest. U kunt zich melden bij de balie en vragen naar de stukken van de Kerkstraat 56-58.

We hopen op deze manier iedereen in de gelegenheid te stellen om de stukken in te zien en vragen te stellen. Heeft u vooraf een vraag of zijn dingen onduidelijk? E-mail uw vraag dan naar participatie@debunte.nl.