Koningsdag Amersfoort: Regioquiz Team Soest

De Koninklijke Familie bezoekt Amersfoort op 27 april tussen 11.00 en 13.00 uur. De Koningsdagroute in Amersfoort start op de Kleine Haag bij de Mariënhof en eindigt op het Eemplein.

De route die de Oranjes lopen is vol geprogrammeerd met evenementen en ontmoetingen. Bijvoorbeeld met de verhalenvertellers uit Amersfoort en de regiogemeenten zoals de gemeente Soest. De regio presenteert zich door middel van een regioquiz. Vanuit elke gemeente doet er een team met inwoners uit de desbetreffende gemeente mee.

Wat is de Regioquiz?

De regioquiz is een wervelende spelshow halverwege de route waarin je meer te weten komt over alle negen gemeenten. De verschillende plaatsen strijden op aanstekelijke en humoristische wijze om de eer. De gemeenten die meedoen zijn: Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg.

Wie zijn de teamleden van Team Soest?

Teamcaptain: Margo de Vries
Pim van Asch
Robert van Asch
Adem Baskaya
Esther van den Breemer
Manon Caré
Rianne van Doorn
Harrie Herfst
Marijke Roest

Burgemeester Rob Metz: "Wij zijn blij met de samenstelling van Team Soest en hebben geprobeerd gezien het korte tijdsbestek een betrokken en actief team samen te stellen. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit team onze gemeente goed kan vertegenwoordigen in de regioquiz."

(N.B: Op de foto ontbreekt Harrie Herfst).

Naar overzicht