Mantelzorgcompliment 2019

De gemeente Soest is trots op haar mantelzorgers! Ieder jaar ontvangen mantelzorgers het mantelzorgcompliment, een waardering voor de langdurige en onbetaalde zorg die zij bieden voor een familielid, vriend of kennis. Dit jaar heeft het compliment de vorm van een waardebon. Voor meer informatie en aanmelden gaat u naar www.zorgzaamsoest.nl (via ‘kies je onderwerp’ -> ‘mantelzorg’ -> ‘mantelzorgcompliment’) of belt u met 06 11 36 12 02.

Krijgt u of degene aan wie u steun biedt ondersteuning van King Arthur Groep, Welzin, SWOS, MEE, Saar aan Huis of Lyvore verzorging/verpleging thuis? Dan krijgt u via deze organisaties het compliment uitgereikt. Aanmelden bij de gemeente is dan niet nodig.

U kunt het compliment  ook aanvragen en ophalen bij een medewerker van de gemeente Soest tijdens de verwenmiddag op 3 juli in Uw Gemakshuis, Koninginnelaan 6 in Soest. U bent welkom vanaf 12.30 uur. De verwenactiviteiten starten om 13.00 uur en zijn om 15.00 uur afgelopen.

Mantelzorgcompliment ook voor jonge mantelzorgers

Ben je 24 jaar of jonger, groei je op in de gemeente Soest in een gezin met een broertje, zusje of ouder met een chronische ziekte of een beperking? Dan ontvang je een bioscoopbon als waardering. Wil je die graag ontvangen? Bel of app het steunpunt mantelzorg 06 11 36 12 02.

Naar overzicht