Met elkaar naar meer speelplezier!

Sinds juni dit jaar is het mogelijk om via een website mee te denken over de speelplekken in onze gemeente. We willen hiermee kinderen, (groot)ouders en omwonenden actief betrekken bij het verbeteren van onze speelplekken.

Denk Mee Over

Bij de speeltuinen die we vernieuwen, plaatsen we een bord met een kort bericht en QR-code. Via de QR-code kunnen bezoekers en omwonenden naar www.denkmeeover.nl/speelplekken om mee te denken. U kunt op deze website stemmen op verschillende ontwerpen voor de nieuwe inrichting van de speelplek. Ook kunt u daar meer lezen over onze aanpak. 

Benieuwd of de speelplek in uw buurt binnenkort ook aan de beurt is? Ga dan ook naar deze website. Naast de planning voor 2023 is ook de planning tot en met 2027 te vinden. 

Op de hoogte blijven

Het bord met de QR-code laten we lange tijd staan. Op deze manier blijft u makkelijk op de hoogte hoe het verder gaat. U leest welk ontwerp is gekozen en wanneer we starten met de werkzaamheden. 

Op dit moment staat er van een aantal speelplekken al het gekozen ontwerp. Ook kan er weer gestemd worden op nieuwe speelplekken. Voor drie grote speelplekken kon eerder een enquête ingevuld worden. Voor deze speelplekken maken we met input uit de enquête drie ontwerpen. Binnenkort komen deze ook op Denk mee over te staan.