Top 3 verkiezing Beste Bedrijf van Soest bekend

De Soester Zakenkring en de gemeente Soest gaan dit jaar voor het tweede jaar op rij in een verkiezing op zoek naar ‘Het Beste Bedrijf van Soest’. De top 3 is bekend! De winnaar wordt gekozen door het publiek tijdens het Ondernemerscongres op 30 oktober a.s.

De top 3 in willekeurige volgorde

-    Slijterij Wijnhandel van der Linden
-    Restaurant Zuyver
-    Eemland Diervoeders
 

Het juryrapport

De officiële criteria van de jury bestond uit onderstaande punten:
•    Waarom bent u met uw bedrijf (in Soest) begonnen?
•    Wat is de missie en visie van uw bedrijf?
•    Wat doet uw bedrijf voor Soest e.o.?

De nuance voor de top 3 bepaling zat hem met name in het feit hoe het bedrijf zich presenteerde tijdens het bedrijfsbezoek van de jury. De top 3 blonk uit in enthousiasme en passie.
Daarnaast keek de jury ook of het bedrijf voorbereid was op dit bezoek. 
Participatie in de gemeente Soest was ook een onderdeel van het juryrapport. De jury heeft gekeken naar hoe het bedrijf participeert in Soest bij bijvoorbeeld openbare evenementen en sponsoring van verenigingen. Tot slot is gekeken naar het ondernemershart van de bezochte bedrijven. 

Pittige selectie uit lange lijst van genomineerden

Inwoners van Soest konden in aanloop van de verkiezing bedrijven nomineren. Dit is in grote getale gedaan. Het was een pittige selectie uit de genomineerden. Graag willen we alle deelnemende bedrijven bedanken voor hun enthousiasme en inzet!

Vakjury

De vakjury bestaat uit: 
•    Bas de Haas, eigenaar CCMD (Corporate Coaching en Management diensten)
•    Mels van Vulpen, eigenaar Mels! Consultants B.V.
•    Henk van Asch, Bedrijven Managementorganisatie Soest
•    Ron Stam, fiscaal jurist, Finovion Soest
•    Rein Tupker, eigenaar Kunst-Siersmederij Rein Tupker & zn en winnaar van Beste Bedrijf 2018
 

Wethouder Liesa van Aalst

Wethouder Liesa van Aalst is trots op de Soester ondernemers. “Er zijn net zoals bij de verkiezing van vorig jaar, weer veel ondernemers genomineerd. Soest is een ondernemende gemeente en heeft een goed georganiseerd bedrijfsleven met veel mooie onderscheidende bedrijven. Dat laat deze top 3 ook zien”. 

Ondernemerscongres 30 oktober a.s. en bekendmaking winnaar Beste bedrijf van Soest’

De winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens het Ondernemerscongres op woensdag 30 oktober 2019. Alle ondernemers uit Soest en Soesterberg hebben een uitnodiging ontvangen per post en zijn van harte uitgenodigd!  Tijdens het congres kunnen ze stemmen op hun favoriete bedrijf en zal die avond bekend worden welk bedrijf zich ‘Het beste bedrijf van Soest 2019’ mag noemen.

Naar overzicht