Uitreiking van Koninklijke Onderscheidingen

Het was vanwege de coronacrisis niet mogelijk om de Koninklijke Onderscheidingen op vrijdag 24 april jl uit te reiken. Burgemeester Rob Metz heeft de inwoners op deze dag persoonlijk gebeld en verteld dat ze dit jaar, vanwege hun bijdrage aan de samenleving, een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt krijgen. Op vrijdag 3 juli 2020 vond de uitreiking plaats in de raadzaal van het gemeentehuis.

Speech van burgemeester Rob Metz

Uit de (uitreiking) speech van burgemeester Rob Metz: “Het heeft Zijne Majesteit behaagd om vijf Soesters te bedanken voor hun bijdrage aan onze samenleving. Plaatsgenoten die zich op bijzondere wijze voor onze gemeenschap inzetten. Inwoners van Soest en Soesterberg die zich vrijwillig inzetten voor een ander, zijn onmisbaar en vormen het cement voor onze samenleving. Deze mensen staan letterlijk dag en nacht klaar en zetten zich met hart en ziel in voor de goede zaak. Dat doen ze met veel liefde, aandacht en gedrevenheid. Zonder er een geldelijke beloning voor terug te verwachten. Ik heb daarvoor bijzonder veel respect”.

De vijf Soesters (op alfabetische volgorde):

De heer J.W.N. de Koning                                                     
De heer G.P. Kenter                                                                    
De heer R.M.F. Kleinegris                                                     
Mevrouw V.M. Stolwijk    
De heer R.J.G. van Es

De totale speech kunt u via de volgende link raadplegen: https://www.soest.nl/in-de-gemeente-soest/toespraak-lintjesregen-2020

Via deze link kunt u de foto's downloaden die gemaakt zijn door fotograaf Jaap van den Broek.

Naar overzicht