We vieren 100 jaar Soester Courant

De Soester Courant bestaat 100 jaar. Dat is heel bijzonder in een tijd waarin kranten het moeilijk hebben. Natuurlijk is er tegenwoordig meer dan alleen een papieren Soester Courant. Met een website, Facebookpagina en een eigen app kunt u ook digitaal het lokale nieuws volgen. 

Expo en zandsculptuur bij Museum Soest

Om deze mooie verjaardag te vieren is er een expositie in Museum Soest over 100 jaar Soester Courant. Er staat zelfs een prachtig beeld van zand voor de ingang van het museum. Wilt u een kijkje gaan nemen? Het museum is open op woensdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur. 

Alle medewerkers van de Soester Courant: van harte gefeliciteerd!

De Soester Courant zorgt ervoor dat inwoners op de hoogte blijven van wat er in hun dorp gebeurt. De Soester Courant draagt bij aan het dorpse gevoel.

En de Soester Courant brengt inwoners, ondernemers en gemeente samen via hun papieren en digitale pagina‚Äôs. Reden genoeg voor ons als gemeente om alle medewerkers van de Soester Courant te bedanken voor hun inzet en hen van harte te feliciteren met hun 100-jarig bestaan!!