Werkcentrum regio Amersfoort

Bent u op zoek naar ondersteuning, advies of inspiratie over werk, scholing of uw loopbaan? Kom dan naar het Werkcentrum regio Amersfoort. Op vrijdag 27 januari 2023 wordt een feestelijke dag georganiseerd waarop u een kijkje kunt nemen in het nieuwe Werkcentrum regio Amersfoort aan de Stadsring 75 in Amersfoort. 

In het Werkcentrum kunt u zich oriƫnteren op werk en onderzoeken welke (om)scholingsmogelijkheden en kansen er zijn voor u op de arbeidsmarkt. U kunt er onder andere actuele vacatures vinden en regelmatig worden er workshops en activiteiten georganiseerd waar u kosteloos aan kunt deelnemen, zoals sollicitatie-en LinkedIn trainingen. Het Werkcentrum is voor iedereen uit de arbeidsmarktregio Amersfoort. Hieronder valt ook de gemeente Soest.

De opening

Het wordt een feestelijke met lekkere koffie, verse poffertjes en verschillende activiteiten. Zo kan u uw foto laten maken voor LinkedIn of uw CV, zitten er adviseurs klaar die u direct tips kunnen geven over uw CV en kunt u zien wat het Werkcentrum nog meer voor u kan betekenen. Komt u een kijkje nemen?

U hoeft zich niet aan te melden, maar kunt gewoon binnen lopen tussen 9.00 en 17.00 uur. Het adres is: Stadsring 75 3811 HN in Amersfoort.

Nu al naar het Werkcentrum

U kunt nu al elke werkdag zonder afspraak tussen 09.00 en 17.00 uur het Werkcentrum binnen stappen.

Kijk voor meer informatie op de website van Het Werkcentrum.