Zorgen over uw energierekening?

Heeft u nog even afgewacht, maar worden de zorgen over uw energierekening nu echt te groot? Schakel dan hulp in. Kijk op de website nieuweenergie.soest.nl voor tips voor uw woning, vervoer of bedrijf. Er zijn verschillende manieren om uw energiekosten binnen de perken te houden.

Hulp bij het verlagen van de energierekening van uw bedrijf 

De gemeente Soest, de Soester zakenkring, het Bedrijven Platform Duurzaamheid en BMO werken samen om ondernemers in Soest en Soesterberg te ondersteunen bij het nemen van energiebesparende maatregelen in hun bedrijf. Bespreekt u liever direct de specifieke situatie van uw bedrijf? Neem dan contact op met energieconsulent bedrijven, Bas de Haas van BMO Soest via 06-538 437 94.

Hulp bij het verlagen van de energierekening van uw woning 

Wilt u weten welke subsidies er voor u zijn? Of met welke energiebesparende maatregelen we u kunnen helpen? Bekijk de bespaartips voor uw woning. Of bel voor persoonlijk advies naar 035-203 00 21

Heeft u door de hoge energieprijzen geldproblemen?

Ook dan zijn er mogelijkheden. De overheid helpt mensen met een laag inkomen met de eenmalige energietoeslag. Heeft u de eenmalige energietoeslag al aangevraagd bij de gemeente Soest? Zo niet, bel dan naar 035-609 34 11, of ga naar de website van de uitvoeringsorganisatie BBS.

De gemeente Soest heeft daarnaast een inlooppunt voor geldzaken. U kunt langsgaan of bellen. Geld op Orde Soest (GOOS) zit in de Plantage, Smitsweg 311, Soest. Het telefoonnummer is 035-609 92 79. Zij helpen u direct op weg. Kijk voor meer informatie op zorgzaamsoest.nl.