Onderhoudswerkzaamheden Beetzlaan

De werkzaamheden in de Beetzlaan verlopen voorspoedig. De werkzaamheden aan kabels en leidingen, uitgevoerd door aannemer A. Hak, zijn nagenoeg gereed.

De riolerings- en bestratingswerkzaamheden uitgevoerd door de firma van Asch uit Soest zijn in volle gang. Afhankelijk van het weer zijn de werkzaamheden maart-april 2018 afgerond.

Gefaseerde uitvoering

De werkzaamheden vinden op dit moment plaats tussen de Hellingweg en de Nieuwstraat. Dit betekent dat niet de hele straat open ligt er wordt in fases gewerkt.

Mogelijke overlast

De werkzaamheden brengen mogelijk overlast met zich mee. Het is mogelijk dat de straat, woning of winkel gedurende een deel van de werkzaamheden tijdelijk minder goed bereikbaar is of dat er niet voor de deur geparkeerd kan worden. Aannemer van Asch doet er samen met de gemeente Soest alles aan om de hinder tot een minimum te beperken.

Inloopspreekuur

Om de twee weken is er een inloopspreekuur in de directiekeet op het speelveld aan de Schrikslaan. U kunt hier terecht op de woensdagmiddag in de oneven weken van 14 tot 15 uur.

Hier kunt u terecht met vragen en opmerkingen over de werkzaamheden.

Meer informatie?

Informatie over de werkzaamheden? Download dan de app Reconstructie Beetzlaan. De app is beschikbaar voor uw smartphone of tablet. Via de app is ook een meldingsformulier beschikbaar.

U kunt ook een mail sturen naar beetzlaan@vanasch.nl of bellen naar het telefoonnummer (06) 234 405 41.