Openbare besluitenlijst 22 april

Besproken onderwerp

Het volgende onderwerp is besproken en besloten:

1. Ruimte - 64491

Onderwerp: Gedoogbeleid terrasoverkappingen sportscholen en horeca i.v.m. COVID-19

1. De werkingsduur van het gedoogbeleid terrasoverkappingen en winterterrassen te verlengen per 1 mei tot en met 31 december 2021.
  2. Het gedoogbeleid terrasoverkappingen ook van toepassing te laten zijn voor sportscholen gedurende de verlengingsperiode van 1 mei tot en met 31 december 2021.
  3. De werkingsduur van het besluit om het uitbreiden van bestaande terrassen mogelijk te maken voor het seizoen 2020 te verlengen voor het seizoen 2021 onder dezelfde voorwaarden
  4. Geen kosten in rekening te brengen voor gebruik van gemeentegrond voor terrassen in 2021.