Openbare besluitenlijst 9 februari

1. Ruimte - 2459940

Onderwerp: Verlenen subsidie EAS 2021 (Programma Energietransitie, pijler wonen)

Beslissing: Een subsidie van € 47.000 te verlenen aan de Stichting EAS Soest in 2021, voor de uitvoering van projecten in de pijler wonen van het Programma Energietransitie 2020-2025.

2. Ruimte - 2460082

Onderwerp: Vaststellen subsidie EAS 2020 (Programma ET, pijler wonen)

1. De subsidie aan EAS voor de werkzaamheden in het Programma Energietransitie in 2020 vast te stellen.

2. De vaststellingsbrief door de gemeentesecretaris en burgemeester te laten ondertekenen.

3. DV - Vergunning & Handhaving - 2459258

Onderwerp: Besluit op bezwaar afwijzing verzoek om handhaving Insingerstraat 39

1. Het advies van de commissie bezwaarschriften overnemen in de besluitvorming.

2. Het bezwaar deels gegrond verklaren.

3. De bezwaarmaker informeren conform bijgaande conceptbrief.

4. Samenleving - 2458864

Onderwerp: Machtiging Belastingdienst/Toeslagen hersteloperatie toeslagenaffaire

1. Instemmen met de machtiging van de Belastingdienst/Toeslagen om gedupeerden te benaderen in kader van de hersteloperatie toeslagenaffaire.
  2. Beslissen om de verwerkersovereenkomst en de gebruikersvoorwaarden van het portaal van de Belastingdienst/Toeslagen in kader van de gegevensoverdracht tussen Belastingdienst/Toeslagen en de (onder)gemachtigde te ondertekenen.