Scroll de tabel om meer te zien
29 mei Besluiten college
1. VTH & Ruimte
(2354654)
Beslissing 1. Het uitbreiden van bestaande terrassen mogelijk te maken voor het seizoen 2020 door de bijgevoegde randvoorwaarden te hanteren bij de vergunningverlening.
2. De tijdelijke maatregel 'Uitzonderingsgevallen standplaatsenbeleid 2015' in te trekken.
3. Geen kosten in rekening te brengen voor gebruik van gemeentegrond voor terrassen in 2020 en reeds betaalde kosten hiervoor terug te storten.
4. In te stemmen met bijgevoegd bericht aan de gemeenteraad en persbericht.