Coachingsproject Coach en Co

SOVEE is een organisatie in Amersfoort die werkt aan kansen voor kinderen en jongeren, zowel thuis als in het onderwijs. Voor jongeren die een steuntje in de rug of een luisterend oor kunnen gebruiken heeft SOVEE het coachingsproject Coach&Co. 

Het project is voor jongeren van 13 tot 27 jaar die ondersteuning kunnen gebruiken omdat het op school of thuis even minder goed loopt. Het maatje/de coach gaat er samen met de jongere op uit, luistert, geeft advies en helpt om keuzes te maken. Daarbij ligt de nadruk niet op de problemen, maar juist op kwaliteiten, talenten en mogelijkheden.

Meer informatie:Coach&Co.

Aanmelden

Wil je jezelf of iemand aanmelden voor Coach&Co? Neem dan telefonisch contact op met SOVEE via 033-470 21 59of per mail via coaching@sovee.nl.

Coach en Cootje

WELZIN is er voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben en voor mensen die iets voor anderen of hun eigen buurt willen doen. Coach&Cootje is een van de projecten die zij uitvoeren. Dit is een project voor kinderen van 10 tot en met 13 jaar die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. 

Bij Coach&Cootje spreekt een vrijwillige coach wekelijks af met het kind. Samen gaan ze in gesprek over wat het kind belangrijk en leuk vindt en wat zijn/haar toekomstdromen zijn. Ze stellen samen doelen op wat hij/zij graag zou willen verbeteren en waar het kind graag wat hulp bij wil. 

Meer informatie

Coach&Cootje wordt door WELZIN aangeboden in Soest. Deelname is gratis.  

Wilt u meer informatie of uw kind aanmelden of overleggen met een van ons, neem dan contact op met WELZIN Soest. Ook als u als vrijwilliger bij zou willen dragen aan dit project horen we het graag. U kunt contact opnemen via coachencootje@welzin.nl of 033-469 24 69