De verbindelaar

Inwoners van Soesterberg kunnen hun vragen stellen aan verbindelaar Hannie van der Straten. Hiermee haalt zij voor Soesterbergers het gemeentehuis in Soest wat dichterbij. Wilt u weten of er subsidies mogelijk zijn voor uw inwonerinitiatief? Of wie u kan helpen bij het aanvragen van een vergunning? Welke vraag dan ook aan de gemeente kunt u haar stellen.

Verbindelaar Hannie van der Straten

Spreekuur marktterrein Soesterberg

Tien keer per jaar houdt Hannie elke eerste woensdag van de maand spreekuur op het marktterrein in Soesterberg, samen met de wijkagent, een buitengewoon opsporingsambtenaar en medewerker(s) van Welzin (maatschappelijk werk en/of buurtbemiddeling). U kunt tussen 10.00 en 11.00 uur terecht voor al uw vragen. In verband met de Kerstvakantie en zomervakantie is er in januari en augustus geen spreekuur op de markt. 

Overig contact

Wilt u liever op een ander moment in gesprek, dan kunt u Hannie mailen via h.vanderstraten@soest.nl of bellen naar 06-55 86 37 54 voor een andere afspraak. Haar reguliere werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Afspraken in de avond zijn in overleg ook mogelijk.