De verbindelaar

Inwoners van Soesterberg kunnen hun vragen stellen aan verbindelaar Hannie van der Straten. Hiermee haalt zij voor Soesterbergers het gemeentehuis in Soest wat dichterbij. Wilt u weten of er subsidies mogelijk zijn voor uw burgerinitiatief? Of wie u kan helpen bij het aanvragen van een vergunning? Welke vraag dan ook aan de gemeente kunt u haar stellen.

Geen spreekuur

In verband met de coronamaatregelen vervallen de spreekuren tot nader bericht.

Uiteraard kunt u Hannie van der Straten wel bellen en mailen en blijft het maken van een afspraak binnen de coronamaatregelen ook mogelijk.

Loop binnen zonder afspraak

Verbindelaar Hannie van der Straten

Spreekuur De Linde

Elke derde vrijdag van de maand houdt verbindelaar Hannie spreekuur in De Linde tussen 15.00 en 16.00 uur. U kunt terecht voor alle vragen die u bezighouden.

Spreekuur marktterrein Soesterberg

Verbindelaar Hannie houdt elke eerste woensdag van de maand spreekuur op het marktterrein in Soesterberg, samen met de wijkagent, een buitengewoon opsporingsambtenaar en medewerker(s) van Welzin (maatschappelijk werk en/of buurtbemiddeling). U kunt tussen 11.00 en 12.00 uur terecht voor al uw vragen.

Overig contact

Wilt u liever op een ander moment in gesprek, dan kunt u Hannie mailen via h.vanderstraten@soest.nl of bellen naar 06-55 86 37 54 voor een andere afspraak. Haar reguliere werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Afspraken in de avond zijn in overleg ook mogelijk.