De verbindelaar

Inwoners van Soesterberg kunnen hun vragen stellen aan verbindelaar Hannie van der Straten. Hiermee haalt zij voor Soesterbergers het gemeentehuis in Soest wat dichterbij. Wilt u weten of er subsidies mogelijk zijn voor uw inwonerinitiatief? Of wie u kan helpen bij het aanvragen van een vergunning? Welke vraag dan ook aan de gemeente kunt u haar stellen.

Spreekuur marktterrein Soesterberg

Van maart t/m oktober houdt Hannie elke eerste woensdag van de maand spreekuur op het marktterrein in Soesterberg, samen met de wijkagent, een buitengewoon opsporingsambtenaar en medewerker(s) van Welzin (maatschappelijk werk en/of buurtbemiddeling). U kunt tussen 10.00 en 11.00 uur terecht voor al uw vragen. In verband met de zomervakantie is er in augustus geen spreekuur op de markt. 

Overig contact

Wilt u liever op een ander moment in gesprek, dan kunt u Hannie mailen via h.vanderstraten@soest.nl of bellen naar 06-55 86 37 54 voor een andere afspraak. Haar reguliere werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Afspraken in de avond zijn in overleg ook mogelijk.