Groot onderhoud Willem de Zwijgerlaan

Wij gaan groot onderhoud uitvoeren aan de Willem de Zwijgerlaan. De verharding en het riool zijn verouderd en toe aan vernieuwing.

Als gemeente willen we de straat graag aanpakken zodat deze weer voldoet aan de eisen van deze tijd. Daarom pakken we ook de groenvoorziening en verkeerskundige wensen op.

Wat gaan wij doen?

Het definitieve plan

Tot 15 april kon er gereageerd worden op het conceptplan. Met hulp van alle binnengekomen reacties passen wij het conceptplan waar mogelijk aan. We werken alles uit in een concreet ontwerp voor de ondergrondse en bovengrondse werkzaamheden. Dan wordt ook duidelijk waar bijvoorbeeld een vergunning voor nodig is. Wanneer het aangepaste plan klaar is, informeren wij u hierover.

Als gemeente gaan we dan het definitieve plan aanbesteden. Daarna sluiten we een contract af met een aannemer die de werkzaamheden gaat uitvoeren. Zodra we een beeld hebben wanneer dat is, informeren wij u uiteraard op tijd over de start en duur van de werkzaamheden.  

Meer informatie

Heeft u geen opmerkingen, maar wel vragen over het plan? Ook dan kunt u een mail of brief sturen aan Nathalie Vink. Zij neemt dan contact met u op en beantwoordt uw vragen. 

Naar het overzicht