Groot onderhoud Willem de Zwijgerlaan

Wij gaan groot onderhoud uitvoeren aan de Willem de Zwijgerlaan. De verharding en het riool zijn verouderd en toe aan vernieuwing.

Als gemeente willen we de straat graag aanpakken zodat deze weer voldoet aan de eisen van deze tijd. Daarom pakken we ook de groenvoorziening en verkeerskundige wensen op.

Wat gaan wij doen?

Wat vindt u van het conceptplan?

We zijn benieuwd wat u van het plan vindt en of u mogelijke verbeteringen weet. Laat het ons weten!

U kunt uw reactie, het liefst met een mail, doorgeven via postbus2000@soest.nl, ter attentie van Nathalie Vink.

Als u liever schriftelijk reageert, dan kan dat ook. U kunt uw brief sturen aan team Realisatie, Postbus 2000, 3760 CA in Soest.

U kunt voor 15 april 2021 reageren. Wilt u in uw reactie uw telefoonnummer en huisadres zetten?

Voor de uitvoering van het plan is een budget beschikbaar. Ook is het belangrijk dat we de nieuwe straat goed kunnen onderhouden. Deze redenen nemen wij mee bij het beoordelen van uw voorstellen.

Het vervolg

Met hulp van alle binnengekomen reacties passen wij het conceptplan waar mogelijk aan. We werken alles uit in een concreet ontwerp voor de ondergrondse en bovengrondse werkzaamheden. Dan wordt ook duidelijk waar bijvoorbeeld een vergunning voor nodig is. Wanneer het aangepaste plan klaar is, informeren wij u hierover.

Als gemeente gaan we dan het definitieve plan aanbesteden. Daarna sluiten we een contract af met een aannemer die de werkzaamheden gaat uitvoeren. Zodra we een beeld hebben wanneer dat is, informeren wij u uiteraard op tijd over de start en duur van de werkzaamheden.  

Meer informatie

Heeft u geen opmerkingen, maar wel vragen over het plan? Ook dan kunt u een mail of brief sturen aan Nathalie Vink. Zij neemt dan contact met u op en beantwoordt uw vragen. 

Naar het overzicht