Herinrichten Anna Paulownalaan

Het straatwerk en het riool van de Anna Paulownalaan (tussen de Prins Hendriklaan en de Julianalaan) zijn verouderd en toe aan vernieuwing. Als gemeente willen we de straat graag aanpakken zodat deze weer voldoet aan de eisen van deze tijd. Daarom pakken we ook de groenvoorziening en verkeerskundige wensen op.

Wat gaan wij doen?

Planning

Het project start in januari en we ronden het af in april. 

Op maandag 17 januari zijn er riool- en bestratingswerkzaamheden in de Anna Paulownalaan. De straat is tijdelijk afgesloten voor het verkeer. U kunt uw woning te voet bereiken. 

Werkzaamheden en fasering

Het project gaan wij in fasen uitvoeren om de overlast voor de omgeving te beperken. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Schagen Infra B.V.

Het eerste deel is vanaf de Prins Hendriklaan tot aan de Oranjelaan. Deel twee is vanaf de Oranjelaan tot aan de Julianalaan. Op het moment dat we straatwerkzaamheden in fase 1 uitvoeren, beginnen we met de rioleringswerkzaamheden in fase 2. Daardoor ontstaat er een kleine overlap tussen de fases van ongeveer twee weken. 

Bereikbaarheid

Wij vragen u om tijdens de werkzaamheden buiten het werkvak te parkeren. Te voet blijven woningen altijd bereikbaar. 

De afvalcontainers kunt u ’s ochtends vooraan de oprit zetten. De containers verplaatsen wij naar de afgesproken plek met de vuilophaaldienst.

Meer informatie

Heeft u geen opmerkingen, maar wel vragen over het plan? Ook dan kunt u een e-mail of een brief sturen aan Nathalie Vink. Mail naar postbus2000@soest.nl t.a.v. Nathalie Vink.

Zij zal contact met u opnemen en uw vragen beantwoorden. 

Naar het overzicht