Herinrichten Anna Paulownalaan

Het straatwerk en het riool van de Anna Paulownalaan (tussen de Prins Hendriklaan en de Julianalaan) zijn verouderd en toe aan vernieuwing. Als gemeente willen we de straat graag aanpakken zodat deze weer voldoet aan de eisen van deze tijd. Daarom pakken we ook de groenvoorziening en verkeerskundige wensen op.

Wat gaan wij doen?

Reacties conceptplan

Naar aanleiding van de reacties is het conceptplan aangepast. Bij het beoordelen van de reacties hebben we gelet op het budget. Ook hebben we gekeken naar een goed evenwicht tussen individuele en algemene belangen.

De volgende wijzigingen voeren we door in het aangepaste plan:

  • De parkeervakken aan de oneven kant van de laan maken we breder. In plaats van 2 meter maar zijn deze straks 2,30 meter breed
  • De bestrating van de inrit van Anna Paulownalaan bij huisnummer 31 maken wij breder ter hoogte van het parkeervak
  • Bij het (ver)plaatsen van de lantaarnpaal voor Anna Paulownalaan bij huisnummer 40 houden we rekening met de inrit

Presentatieplan herinrichting Anna Paulownalaan  (pdf, 109 KB)

Let op: Dit bestand is niet toegankelijk voor iedereen. Heeft u een probleem om het bestand te lezen, neem dan contact op met de gemeente.

Planning

In onze eerste planning was het de bedoeling dat de werkzaamheden zouden aanvangen in mei dit jaar. Doordat de communicatie naar aanleiding van het conceptplan wat langer liep en we rekening willen houden met de bouwvak, is dit niet gelukt. We willen niet dat tijdens de bouwvak de weg enkele weken open ligt zonder dat er aan gewerkt wordt. Daarom is de planning aangepast.

De werkzaamheden staan nu gepland vanaf week 38 tot en met week 50 van dit jaar. 

Meer informatie

Heeft u geen opmerkingen, maar wel vragen over het plan? Ook dan kunt u een e-mail of een brief sturen aan Nathalie Vink. Mail naar postbus2000@soest.nl t.a.v. Nathalie Vink.

Zij zal contact met u opnemen en uw vragen beantwoorden. 

Naar het overzicht