Herinrichten Anna Paulownalaan

Het straatwerk en het riool van de Anna Paulownalaan (tussen de Prins Hendriklaan en de Julianalaan) zijn verouderd en toe aan vernieuwing. Als gemeente willen we de straat graag aanpakken zodat deze weer voldoet aan de eisen van deze tijd. Daarom pakken we ook de groenvoorziening en verkeerskundige wensen op.

Wat gaan wij doen?

Wat vindt u van het conceptplan?

We zijn benieuwd wat u van het plan vindt en of u mogelijke verbeteringen weet. Laat het ons weten!

U kunt uw reactie, het liefst via e-mail, doorgeven aan postbus2000@soest.nl t.a.v. Nathalie Vink. Als u liever schriftelijk reageert, dan kan dat ook. U kunt uw brief sturen aan afdeling Realisatie, Postbus 2000, 3760 CA in Soest.

U kunt tot 24 februari 2021 reageren. Wilt u in uw reactie uw telefoonnummer en huisadres zetten? 

Voor de uitvoering van het plan is een budget beschikbaar. Ook is het belangrijk dat we de nieuwe straat goed kunnen onderhouden. Deze redenen nemen we mee bij het beoordelen van uw voorstellen.

Het vervolg

Met hulp van alle binnengekomen reacties, passen wij het conceptplan waar mogelijk aan. We werken alles uit in een concreet ontwerp voor de ondergrondse en bovengrondse werkzaamheden. Wanneer het aangepaste plan klaar is, informeren wij u hierover.

Als gemeente gaan we dan het definitieve plan aanbesteden. Daarna sluiten we een contract af met een aannemer die de werkzaamheden gaat uitvoeren. De uitvoering van de werkzaamheden start rond eind mei 2021. Uiteraard informeren wij u op tijd over de start en duur van de werkzaamheden.

Meer informatie

Heeft u geen opmerkingen, maar wel vragen over het plan? Ook dan kunt u een e-mail of een brief sturen aan Nathalie Vink. Zij zal contact met u opnemen en uw vragen beantwoorden. 

Naar het overzicht