Dag van de mantelzorg

Op vrijdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Dit is een landelijke actiedag, met als doel om mantelzorgers in het zonnetje te zetten. In de gemeente Soest spreiden we de activiteiten uit over twee dagen: maandagmiddag 6 november en vrijdagavond 10 november.

Aanmelden en programma

Samen met zorg- en welzijnspartners bieden we u op 6 en 10 november een mooi programma met lekker eten en ontspanning. U kiest zelf aan welke dag u deelneemt. Aanmelden van te voren is noodzakelijk.

U kunt zich online aanmelden op de website: Dagvandemantelzorgsoest. Aanmelden is ook telefonisch mogelijk, bel dan naar naar het Steunpunt mantelzorg via (035)  609 34 11.

Meld u aan voor 27 oktober.

Wethouder Adriani zegt over de Dag van de Mantelzorg

"Iedereen kent wel iemand die mantelzorger is. Al herkent niet iedereen dit woord. Want voor veel mensen is het zorgen voor iemand anders vanzelfsprekend. Het hoort erbij. Soms is dit ook zwaar. Vooral als je daarnaast werkt, zorgt voor je gezin, verder weg woont. Of als je zelf door stress en vermoeidheid overbelast raakt. Samen met andere hulp –en zorgverleners doen wij er veel aan om mantelzorgers te steunen. De Dag van de Mantelzorg is een mooi moment om mantelzorgers in onze omgeving te laten zien dat wij hen waarderen. Zij maken het verschil."