Voor onze organisatie zoeken wij een

                                  Hulpverlener Sociaal team ‘De Lingt’ in Bunschoten

                                                                  28-36 uur

Algemene informatie

Onze organisatie is een Gemeenschappelijke Regeling, waarbij de gemeenten Baarn, Bunschoten en Soest samenwerken in het sociaal domein (GR BBS). Naast het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van Werk en Inkomen voert de organisatie de zorgadministratie uit van deze gemeenten en is GR BBS werkgever van medewerkers van de sociaal teams, die ondersteuning leveren dicht bij de inwoners van de drie gemeenten. In de uitvoeringsorganisatie voeren klantregisseurs, generalisten sociaal team de Wmo, Jeugdwet en de Participatiewet uit. De Zorgadministratie zorgt voor de administratieve ondersteuning van de klantregisseurs van de Jeugdwet en de Wmo.

Sociaal team Bunschoten

Het sociaal team Bunschoten bestaat uit hulpverleners met een achtergrond vanuit verschillende werkvelden in de zorg. Zij worden ingezet in huishoudens waar hulp of steun nodig is in verband met complexe problematiek en op meerdere levensdomeinen. Een belangrijke meerwaarde en succesfactor van het sociaal team is dat hulpvragen snel en op maat opgepakt worden. Ze voeren daarbij de Wmo 2015 en de Jeugdwet uit.

Wie zoeken wij?

Je werkt cliëntgericht en durft oplossingen te zoeken buiten de bestaande kaders. Je vindt het belangrijk om samen te werken en je kennis en ervaring met anderen te delen. Jij reflecteert op jezelf en je vindt het geen probleem om feedback te geven en te ontvangen. Je kan goed inschatten wat de benodigde hulp moet zijn en of meer specialistische zorg nodig is. Je herkent een crisissituatie en kunt daar naar handelen. Je bent accuraat, resultaatgericht en voelt je verantwoordelijk. Dan zoeken we jou!

Functie-eisen
• Je beschikt over een afgeronde relevante hbo-opleiding, bijvoorbeeld maatschappelijk werk
• Kennis en ervaring met de Wmo 2015 en de Jeugdwet is een pré
• Je hebt affiniteit met psychische- en psychiatrische problematiek en/of verslavingsproblematiek
• Je moet een Verklaring Omtrent Gedrag kunnen overhandigen
• Je moet beschikken over een kwaliteitsregistratie (bijvoorbeeld SKJ)

Ons aanbod

We bieden je in de eerste plaats een boeiende, uitdagende functie aan in een organisatie die – mede in het kader van de uitvoering van de Participatiewet, de Wmo en de Jeugdwet en organisatieontwikkeling - volop in beweging is. Afhankelijk van je ervaring en opleiding bieden wij een salaris tussen 2.591,-- en  € 3.805,-- bruto per maand aan (loongebouw per 01-01-2018), behorende bij het generieke functieprofiel Vakspecialist B (schaal 9) op basis van een fulltime dienstverband. Gelet op het feit dat de GR de CAR UWO van gemeente Soest hanteert, zijn de arbeidsvoorwaarden van de gemeente Soest van toepassing. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke aanstelling voor één jaar. Aanvullend hebben wij een eigentijds pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: een goede verlofregeling, betaald ouderschapsverlof, flexibele werktijden, een eindejaarsuitkering, volop opleidingsmogelijkheden en Individueel Keuze Budget (IKB).

Hoe kun je reageren?

Mail je brief met CV uiterlijk vrijdag 26 oktober 2018 onder vermelding van vacaturenummer BBS 18-04 naar: solliciteren@soest.nl. Je kunt je brief richten aan Marit de Nooij, HR adviseur.

Vragen?

Met vragen over het sollicitatieproces, kun je bellen met de HR administratie, telefoonnummer (035) 609 34 11. Met inhoudelijke vragen kun je terecht bij Alienke ten Heuw, medewerker sociaal team Bunschoten van de uitvoeringsorganisatie BBS, telefoonnummer 06 - 40 18 60 36.