Ondernemerscollectieven in Soest

Fijn dat u onderneemt in Soest. Wij denken graag met u mee. Op deze pagina geven wij u een overzicht van de ondernemerscollectieven in Soest. Daarnaast verwijzen wij u naar websites en dienstverleners die uw onderneming mogelijk kunnen helpen om een nog betere ondernemer te zijn. Ondernemen gaat ook over kijken naar de toekomst. Sommige onzekerheden kunt u afdekken. Met behulp van lokale initiatieven of landelijke fondsen en organisaties.

Hieronder een overzicht van diensten:

Ondernemend Soest

Op deze website treft u informatie over alle ondernemerscollectieven van Soest: www.zakelijksoest.nl

Bedrijfscontactfunctionaris

Als ondernemer heeft u soms met de gemeente te maken. Bijvoorbeeld als u een vergunning nodig heeft of als u vestigings- of uitbreidingsplannen heeft. We hebben voor u als ondernemer één centraal aanspreekpunt: onze bedrijfscontactfunctionaris, mevrouw Nynke Minkema-Wedzinga.

Ondernemerspreekuur

Tijdens het Ondernemers Inloopspreekuur zijn de bedrijfscontactfunctionaris, BMO en SoestNetwerkt beschikbaar om te luisteren, u te woord te staan en u waar nodig te adviseren over kwesties van zakelijke en algemene aard.

Zie de agenda op de website van http://www.zakelijksoest.nl

Broodfonds

Bent u ook ZZP-er, heeft u nog geen Arbeidsongeschiktheidsverzekering of staat u open voor alternatieven zoals het broodfonds Soest? Kijk voor meer informatie op de website: https://www.broodfonds.nl

Utrechtse Ondernemers Academie

De Stichting UOA (Utrechtse Ondernemers Academie) is er voor en door ondernemers. De UOA biedt ondernemersprogramma’s aan, waarbij ieder programma zich richt op een specifieke fase van de MBK ondernemer. De elementen van de ondernemersprogramma’s zijn workshops, coaching, adviesgesprekken en netwerkbijeenkomsten.

Kijk voor meer informatie op de website: http://www.uoa.nu

IMK

Een ondernemer met talent en passie, verdient alle succes. Vandaar dat het IMK op cruciale momenten zelfstandigen bijstaat met advies, begeleiding en ondersteuning. Of het nu gaat om starten, groeien, overleven of stoppen.

Kijk voor meer informatie op de website: https://www.imk.nl/voor-ondernemers