Starten als ondernemer

Wilt u starten als ondernemer? Wat fijn dat u voor Soest kiest als vestigingslocatie. Wij helpen u graag. Hieronder treft u een lijst met websites waar u tips en informatie kunt vinden.

Bedrijfscontactfunctionaris

Als ondernemer heeft u soms met de gemeente te maken. Bijvoorbeeld als u een vergunning nodig heeft of als u vestigings- of uitbreidingsplannen heeft. We hebben voor u als ondernemer één centraal aanspreekpunt: onze bedrijfscontactfunctionaris, mevrouw Nynke Minkema-Wedzinga.

Ondernemend Soest

Op deze pagina treft u informatie over alle ondernemerscollectieven van Soest.

Website: www.zakelijksoest.nl

Kamer van Koophandel

Tips, inschrijven, ondernemersvaardigheden, aanmelden voor nieuwsbrieven, waar moet je aan denken als je ondernemer wordt?

Website: https://www.kvk.nl/advies-en-informatie/bedrijf-starten-of-overnemen

Ondernemersplein

Alle informatie van de overheid voor ondernemers op een rij. Onder andere: in 10 stappen je onderneming starten. Van naam tot boekhouding, van financiering tot marketing.

Website: www.ondernemersplein.nl

Utrechtse Ondernemers Academie

De Stichting UOA (Utrechtse Ondernemers Academie) is er voor en door ondernemers. De UOA biedt ondernemersprogramma’s aan, waarbij ieder programma zich richt op een specifieke fase van de MBK ondernemer, ook specifiek voor starters. De elementen van de ondernemersprogramma’s zijn workshops, coaching, adviesgesprekken en netwerkbijeenkomsten.

Website: http://www.uoa.nu/

IMK

Een ondernemer met talent en passie, verdient alle succes. Vandaar dat het IMK op cruciale momenten zelfstandigen bijstaat met advies, begeleiding en ondersteuning. Of het nu gaat om starten, groeien, overleven of stoppen.

Website: https://www.imk.nl/voor-ondernemers