Programma ondernemerscongres

Het congres is op woensdag 31 oktober van 19.00 tot 22.45 uur in het Officierscasino aan de Kampweg 51 in Soesterberg.

Het programma

19.00 uur: Inloop
 
19.30 uur: De Soester Robbert Meeder is onze avondvoorzitter. Hij is onder andere presentator van NOS Langs de Lijn en Radio Tour de France. Bovendien heeft hij vroeger zaken gedaan in het buitenland. Die ervaring zal op deze avond goed van pas komen.

Robbert gaat in gesprek met twee Soester(bergse) ondernemers. Mark van Drieberge is directeur van Hypsos. Zij creëren merkomgevingen wereldwijd in de vorm van world expo’s, musea, evenementen, stands en veel meer. Dit jaar hebben zij o.a. het Holland Heineken House op de Olympische Spelen in Korea gebouwd.
Wim Hoeks is directeur van Ice-World. Zij maken, verhuren en verkopen onder andere mobiele ijsbanen. Dat doen ze over heel de wereld maar ook om de hoek.

Voor het eerst staat de wedstrijd Het Beste Bedrijf van Soest op het programma. Uit  de nominaties heeft de jury 3 podiumkandidaten geselecteerd. Het publiek kiest de winnaar van deze titel voor 2018.

Natuurlijk is er alle ruimte om te netwerken tijdens de afsluitende borrel. 

Aanmelden

U kunt zich online aanmelden: Aanmelden ondernemerscongres 2018

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met Puck Brunet de Rochebrune, (035) 609 34 11.

Onverhoopt verhinderd?

Gezien de grote belangstelling voor dit congres en een maximale capaciteit van de zaal, stellen wij het op prijs als u - wanneer u na inschrijven toch niet kunt komen - zich afmeldt.

Dat kan tot 24 uur voor de start van de bijeenkomst. Belt u even met Puck Brunet de Rochebrune via (035) 609 34 11 of stuur een e-mail naar postbus2000@soest.nl t.a.v. Puck Brunet de Rochebrune ovv Ondernemerscongres.

Dan kunnen wij nog contact opnemen met belangstellenden op de reservelijst. Dank voor uw medewerking.