Zelfstandige Professionals

Zelfstandige Professionals, zo noemen wij ZZP-ers in Soest. Ben u een ZP-er of wilt u een ZP-er worden in Soest? Op deze pagina geven wij u meer informatie.

Broodfonds

Bent u ook ZP-er, heeft u nog geen Arbeidsongeschiktheidsverzekering of staat u open voor alternatieven zoals het broodfonds Soest?

Kijk voor meer informatie op de website: https://www.broodfonds.nl

Soest Netwerkt

Soest Netwerkt is een netwerkorganisatie gericht op het stimuleren van economische activiteiten in Soest en daarbij met name op een verbindende wijze de belangen van de zelfstandige professional (ZP-er) centraal stelt.

Kijk voor meer informatie op de website: http://www.soestnetwerkt.nl

Utrechtse Ondernemers Academie

De Stichting UOA (Utrechtse Ondernemers Academie) is er voor en door ondernemers. De UOA biedt ondernemersprogramma’s aan, waarbij ieder programma zich richt op een specifieke fase van de MBK ondernemer, ook specifiek voor ZZP-ers. De elementen van de ondernemersprogramma’s zijn workshops, coaching, adviesgesprekken en netwerkbijeenkomsten.

Kijk voor meer informatie op de website: http://www.uoa.nu

Kamer van Koophandel

Tips, inschrijven, ondernemersvaardigheden, aanmelden voor nieuwsbrieven, waar moet je aan denken als je ondernemer wordt?

Kijk voor meer informatie op de website: https://www.kvk.nl/advies-en-informatie/bedrijf-starten-of-overnemen

Ondernemersplein

Alle informatie van de overheid voor ondernemers op een rij. Onder andere: in 10 stappen je onderneming starten. Van naam tot boekhouding, van financiering tot marketing.

Kijk voor meer informatie op de website: www.ondernemersplein.nl

Starten vanuit de Bijstand

Een bedrijf kunt u ook starten vanuit de bijstand. Voor vragen of het indienen van een aanvraag Besluit bijstandverlening zelfstandigen kunt u terecht bij Uitvoeringsorganisatie BBS.

Kijk voor meer informatie op de website: https://www.wibbs.nl/bijstand-zelfstandigen