Landelijke coronasteun ondernemers

De coronamaatregelen zijn voor een groot deel opgeheven en de economie draait weer volop. Daarom stopt per 1 oktober 2021 het steunpakket dat de Nederlandse economie sinds maart 2020 heeft geholpen. Daaronder valt ook de Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten (TONK) en de Tijdelijke Overbruggingslening Zelfstandige Ondernemers (TOZO).

Geldloket.nl: voor ondernemers uit Soest en Soesterberg

Voor ondernemers uit Soest en Soesterberg geldt nog steeds dat u zich kunnen melden bij het Geldloket Amersfoort voor ondersteuning. Geldloket heeft specifieke expertise en instrumenten om ondersteuning te bieden aan ondernemers met een financiƫle hulpvraag. Het loket is er voor ondernemers die door willen met hun onderneming en daar hulp bij nodig hebben, maar ook voor ondernemers die zich willen heroriƫnteren op hun toekomst en er over denken om te stoppen. Bij Geldloket krijgt u gratis onafhankelijk advies.
 
Kijk op de website geldloket.nl voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Of bel Geldloket direct op telefoonnummer: 033-800 99 70.