Tenten of overkappingen bij sportscholen

Is het openstellen van de sportscholen onder de mogelijke beperkingen in de nabije toekomst voor uw onderneming aanleiding om een overkapping te plaatsen? Dan geldt daarvoor de richtlijnen voor het plaatsen van een tent of overkapping.

Als deze richtlijnen in de praktijk niet goed werken, dan kan de gemeente de richtlijnen aanpassen. Bij wijziging van de landelijke richtlijnen, passen wij ook de gemeentelijke richtlijnen aan. De richtlijnen voor het plaatsen van een tent of overkapping bij een sportschool geldt voorlopig tot en met 31 december 2021.

Aanvraag gedoogbeslissing tent of overkapping

Wilt u een tent of overkapping bij uw sportschool plaatsen? Vul het aanvraagformulier in en stuur deze met de bijbehorende bijlagen naar postbus2000@soest.nl.

Formulier verzoek plaatsing tent of overkapping bij sportscholen (pdf, 61 KB).

Afhandeling en termijn

Alleen compleet ingevulde aanvragen voorzien van de benodigde bijlagen kunnen in behandeling worden genomen.

Omdat wij dit snel willen regelen, kan het nodig zijn om in de praktijk gekozen oplossingen bij te sturen. Wij rekenen daarbij op uw medewerking.

Dien uw aanvraag zo snel mogelijk in. Wij streven er naar om binnen 10 werkdagen de complete aanvraag te beoordelen en een vergunning te verlenen of een gedoogbeslissing af te geven.