Het beste bedrijf van Soest

Logo van het Beste bedrijf van Soest 2019

De Soester Zakenkring en de Gemeente Soest organiseerden op woensdag 30 oktober het achtste Ondernemerscongres in het Officierscasino in Soesterberg.

Dit jaar was voor het tweede jaar op rij de verkiezing van ‘Het Beste Bedrijf van Soest’ onderdeel van het programma. Een spannende zoektocht naar de ondernemer die zich echt onderscheidt in Soest in 2019. De jury had drie podiumkandidaten geselecteerd uit de genomineerden. Tijdens het congres koos het publiek (ondernemers van Soest en Soesterberg) de winnaar; Restaurant Zuyver.

  De top drie

  1. Restaurant Zuyver
  2. Slijterij Wijnhandel van der Linden
  3. Eemland Diervoeders

  De winnaar: Restaurant Zuyver

  De aanwezige ondernemers uit Soest en Soesterberg konden op het congres stemmen op één van de drie genomineerde bedrijven. Van elk bedrijf werd een video vertoond en de ondernemers werden geïnterviewd met o.a. de vraag waarom zij de stem van de ondernemers in de zaal verdienden.

  Met 74 stemmen werd Restaurant Zuyver van Kristel Visser en Amber Ott de winnaar. Op plek twee, met 64 stemmen, stond Slijterij Wijnhandel van der Linden van Angelique van der Linden. En vlak daarachter op plek 3, met 62 stemmen, stond Eemland Diervoeders van Bas van Door