Het beste bedrijf van Soest

Bent of kent u Het Beste Bedrijf van Soest 2019? De Soester Zakenkring en de gemeente Soest gaan dit jaar voor het tweede jaar op rij op zoek naar Het Beste Bedrijf van Soest. Welk bedrijf heeft deze titel als geen ander verdiend? Nomineren kan vanaf nu!

  Criteria

  Of het nu gaat om een eigen bedrijf of juist de winkelier die altijd voor zijn of haar klanten klaarstaat, een bedrijf dat toonaangevende innovaties heeft gerealiseerd of internationaal scoort. Alle redenen om een bedrijf te nomineren zijn goed, zolang het bedrijf maar voldoet aan de volgende criteria:

  Het betreft een onderneming die:

  1. Een vestiging heeft binnen de gemeentegrenzen van Soest
  2. Een actieve onderneming is
  3. Minimaal 3 jaar bestaat, aantoonbaar met KvK-inschrijving

  Nomineer een bedrijf

  Het is niet meer mogelijk een bedrijf te nomineren. De inzending is op 12 juli gesloten.

  Voorronde en finale

  Nomineren is altijd anoniem. Alleen de jury heeft inzage in degenen die de nominaties hebben doorgegeven. Zij maakt een selectie uit de genomineerden en bezoekt maximaal 10 genomineerde bedrijven.

  Dit zijn de bedrijven die volgens de jury kans maken op de titel ‘Het Beste Bedrijf van Soest 2019’. Vervolgens kiest de jury top 3. Deze bedrijven worden bezocht voor het opnemen van een filmpje over hun bedrijf, aangeboden door Rabobank Amersfoort-Eemland.

  Tijdens het Ondernemerscongres van Soest op 30 oktober 2019 pitchen deze drie genomineerden waarom hun bedrijf de titel verdient. De beslissing ligt bij de aanwezige ondernemers. Zij hebben het eindoordeel door live te stemmen tijdens het congres.

  Vakjury

  De jury bestaat uit:

  • Thijs Duindam, eigenaar Restaurant De Soesterduinen
  • Mels van Vulpen, eigenaar Mels! Consultants BV
  • Henk van Asch, Bedrijven Managementorganisatie Soest
  • Ron Stam, fiscaal jurist, Finovion Soest
  • Rein Tupker, eigenaar Kunst-Siersmederij Rein Tupker & zn en winnaar van Beste Bedrijf 2018