Ondernemerscongres Soest

Na een digitaal ondernemerscongres in 2020 ontmoetten ondernemers uit Soest en Soesterberg elkaar dit jaar weer live. Ruim 100 ondernemers kwamen bij elkaar. Het thema van dit jaar was ‘Stip op de horizon’ met natuurlijk een bijpassend en inspirerend programma. 

Terugblik 2021

Het tafelgesprek onder leiding van Robert Meeder ging over arbeidskrapte en cybersecurity, twee actuele onderwerpen waar ook de zaal over mee kon praten. Daarna werd de prijs voor de beste videopitch uitgereikt. Misteli Search won een cheque ter waarde van 500 euro om een professionele bedrijfsfilm te laten maken.

De Fountainheads sloten het programma af met een wervelende show vol nieuwe trends op de arbeidsmarkt. Daarna was er ruim gelegenheid om te netwerken. Het was goed elkaar weer te spreken en we bedanken iedereen die erbij was.

Een sfeerimpressie

Waarom een ondernemerscongres?

Het ondernemerscongres is een jaarlijks terugkerend evenement voor Soester ondernemers. Het congres is een gezamenlijk initiatief van de Soester Zakenkring en de gemeente Soest. De organisatie ligt in handen van de gemeente Soest in samenwerking met verschillende Soester ondernemers. 

Soest is een ondernemende gemeente en heeft een goed georganiseerd bedrijfsleven, onder de koepel van de Soester Zakenkring.

Als gemeente hechten wij veel belang aan een goed functionerende lokale economie. De samenwerking met ondernemers en ondernemerscollectieven is cruciaal. Juist dit is de reden dat we jaarlijks het ondernemerscongres organiseren.

Tijdens dit congres kunnen ondernemers en gemeente elkaar ontmoeten, is er optimaal ruimte om te netwerken en zorgen we voor een inspirerend programma. De gemeenteraad heeft structureel budget vrijgemaakt om dit event jaarlijks te kunnen organiseren.