Disclaimer

Dit is de officiƫle website van de gemeente Soest. De gemeente besteedt veel zorg aan het bijhouden van de informatie op deze website, maar het kan gebeuren dat informatie niet actueel, compleet en/of juist is. Daarom kunnen aan de informatie op deze website geen rechten worden ontleend.

Uw Privacy

De gemeente Soest is verantwoordelijk voor een juiste en zorgvuldige verwerking van uw persoonsgegevens en die van uw kind(eren) op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Lees meer over uw privacy op deze website.

Links naar websites van derden

Op veel plaatsen maken we verwijzingen naar externe websites. De gemeente Soest is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites en ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van een bezoek aan deze internetsites.

Gebruik van DigiD

Voor een aantal online diensten is het gebruik van DigiD nodig. Met uw persoonlijke DigiD kunt u zich identificeren op websites van de overheid. Zo weten overheidsinstellingen dat ze echt met u te maken hebben en wordt mogelijke fraude met uw persoonsgegevens voorkomen. Nog geen DigiD? Ga naar www.digid.nl.

Auteursrecht

Het materiaal (teksten en afbeeldingen) op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Het auteursrecht van het meeste materiaal berust bij de gemeente Soest. Van sommige afbeeldingen berust het auteursrecht bij anderen.