Pleisterplaats

Op de grens van Soesterberg-Noord en Park Vliegbasis komt een pleisterplaats met horeca en een grote speelplek. Het bestemmingsplan is klaar. Er is een horeca-ondernemer geselecteerd en de bouw van het pand start in 2019.

Meedoen en meepraten

Niet alleen volwassen konden meedenken en meepraten over de pleisterplaats tijdens de bestemmingsplanprocedure. Daaraan voorafgaand mochten ook kinderen meedenken.

Klimmen, glijden, schommelen, picknicken, water, bomen, bloemen – allemaal dingen die bij een droompleisterplaats horen volgens kinderen. En dit gaat er allemaal komen. Natuurlijk kunnen we niet alle ingediende dromen waarmaken.

Een golf- en tennisbaan vind je straks bijvoorbeeld niet op de pleisterplaats. Maar in 2020 is Soesterberg een heerlijke plek rijker. Een plek om te spelen. Maar je kunt er ook picknicken. Of iets luxer op het terras of in het restaurant een hapje eten of wat drinken.

Planning

De bouw van de horeca begint in 2019. De bouw neemt zo’n 8 maanden in beslag en daarna volgt de inrichting met meubels en apparatuur. Zoals het er nu uitziet, opent de horeca in 2020 zijn deuren.

Contact

Voor meer informatie over het nieuwe dorpshart neemt u contact op met de projectleider Mustafa Hamurcu. Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur via 035-609 34 11 of vul het contactformulier in.