Nieuwe plannen voor Thermen Soesterberg

In januari nam de familie Dolman de sauna in Soesterberg over en onder de naam Thermen Soesterberg geven zij een nieuwe invulling aan het wellnessresort. Het thema 'natuur' staat centraal bij de herinrichting en uitbreiding van de sauna. Bezoekers het gevoel geven 'ik ben binnen maar ook buiten', dat is de bedoeling. Natuurlijke materialen en veel groen worden aan de inrichting toegevoegd, zodat iedereen maximaal geniet van de bosrijke omgeving.

Positieve energie

Soesterberg werd door de familie Dolman niet zomaar gekozen. Net als de vestiging in Bussloo, heeft de familie deze prachtige -centraal gelegen- omgeving vooral gekozen omdat deze locatie veel positieve energie geeft. Een bezoek aan een van de Thermen van de familie Dolman is bedoeld om positieve energie door te laten stromen. Daarvoor de perfecte ambiance creëren is wat de familie doet.

Bouwen aan de Thermen

In Soesterberg bouwt de familie Dolman 'het mooiste wellnessresort van Midden-Nederland'. De werkzaamheden gebeuren ’s nachts zodat de gasten en de omgeving zo min mogelijk hinder ondervinden. De saunafaciliteiten verdubbelen en er komt een nieuw belevingsprogramma. Uniek is het 'sauna theater', dat een nieuwe dimensie aan het ritueel van opgieten geeft. In dit theater wordt niet alleen geur en kleur gebruikt bij het opgieten, maar ook beeld via een groot interactief scherm. Uniek in Europa en de plek waar 30 juni en 1 juli 2017 het NK opgieten wordt gehouden. In september van dit jaar vindt in Soesterberg zelfs het WK opgieten plaats, waaraan bijna 30 landen meedoen.