Betalen belastingaanslag

U betaalt de gemeentelijke belastingen via een automatische incasso in negen termijnen, of in één keer met een eigen overschrijving.

Een machtiging aanvragen, wijzigen of intrekken regelt u via de digitale belastingbalie.

Let op

Wij zijn bezig met een nieuw belastingsysteem. U kunt daarom geen wijzigingen doorgeven of gegevens inzien via de belastingbalie.

Wilt u iets regelen? Stuur dan een verzoek via het contactformulier. Wij verwerken uw aanvraag direct in het nieuwe systeem.

Wanneer betalen?

Staan de bedragen en termijnen op de nota aangegeven? Dan maakt u gebruik van de automatische incasso en incasseren wij het bedrag in negen maandelijkse termijnen. Een kopie van de aanslag vraagt u op via de digitale belastingbalie.

Staat dit niet op de nota en wilt u geen automatische incasso? Het volledige bedrag van de aanslag moet uiterlijk op de laatste vervaldatum betaald zijn. Bij het kenmerk vult u het aanslagnummer in.

Als u niet op tijd betaalt sturen wij een aanmaning en eventueel een dwangbevel. De (extra) kosten daarvan komen voor uw rekening. Vermeld bij betaling altijd uw aanslagnummer.

Betalingsregeling

Het is belangrijk om op tijd te betalen. Is het voor u beslist niet mogelijk om uw belastingaanslag tijdig te betalen, ook niet via automatische incasso?

Neem dan zo snel mogelijk contact op via (035) 609 34 11.