LTR

Denkend in cirkels, cirkels van leven, een circulaire maatschappij, waarin iedereen zich betrokken voelt bij onze mooie gemeente Soest-Soesterberg en er voor elkaar is. Dat vertaalt zich naar een politiek programma van doeners, waarin LTR het verschil wil maken door duidelijkheid te bieden aan u als burger.

LTR staat voor een zo goed mogelijke zorg, waarbij we graag tot de realisatie van een inloophuis voor chronische patiƫnten willen komen. Een plek waar altijd een luisterend oor en professionele informatie te krijgen is en creativiteit en expressie mogelijkheden bieden even de gedachten te verzetten. Ook degene die alleen is heeft daar een plek om samen te zijn met anderen.

Het belang van sporten en muziek voor ouderen alswel jongeren is inmiddels wetenschappelijk bewezen en wordt door ons ondersteund.
Dit punt laat zich doorvoeren in het onderwijs, maar ook in het kleurrijke, gevarieerde culturele programma waar LTR een groot voorstander van is.

We zien een plek voor en door jongeren, waar veel behoefte aan is. We denken aan de realisatie van betaalbare en duurzame woningenvoor starters en senioren van waaruit het prettig wonen en winkelen is in onze mooie, groene gemeente.

De veiligheid te waarborgen en een hulp te zijn voor de kwetsbare mensen in onze gemeente kunnen bijdragen aan een gevoel van welbevinden, waar het groene karakter van onze gemeente behouden blijft.

Aldoor denkend in de cirkel van ouderen voor jongeren en jongeren voor ouderen.

Meer info kunt u vinden op www.ltr-soest.nl.

Wij zijn er klaar voor. U ook? Stem LTR.