Heeft u hulp nodig op het gebied van werk, loopbaan of scholing?

In het Werkcentrum regio Amersfoort helpen ze u verder. U kunt hier elke dag zonder afspraak binnen stappen om met een gids in gesprek te gaan.

Daarnaast organiseren ze verschillende inloopspreekuren. 

Inloopspreekuur sollicitatie coaching

Heeft u een sollicitatiegesprek gepland staan en wil u zich graag goed voorbereiden? Elke maandagochtend kunt u tussen 10.00 en 11.30 uur persoonlijk advies krijgen tijdens het inloopspreekuur. Tijdens het inloopspreekuur kunt u ongeveer 20 minuten persoonlijk met een sollicitatiecoach in gesprek. De coaching is voor iedereen die advies wil over solliciteren.

Denk daarbij aan het voorbereiden van een sollicitatiegesprek. Welke vragen kun u verwachten of wil u zelf stellen tijdens de sollicitatie. Advies over uw sollicitatiebrief en het sollicitatieproces. U krijgt tips en informatie om met meer zelfvertrouwen uw sollicitatiegesprek in te gaan.

Inloopspreekuren per branche

Bent u op zoek naar een baan of opleiding in de branches Zorg & Welzijn, Techniek of Zakelijke Dienstverlening (horeca, detailhandel, administratie en ICT)?

Bezoek dan één van onderstaande inloopspreekuren. U hoort dan meer over baanmogelijkheden, actuele vacatures, leerwerktrajecten en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

  • Zorg & Welzijn: elke maandag
  • Techniek: elke dinsdag
  • Zakelijke dienstverlening: elke donderdag

De spreekuren zijn van 13.00 tot 15.00 uur. 

Inloopspreekuur ‘werken in Europa’

Wilt u aan het werk in een ander Europees land? Elke eerste woensdag van de maand houdt Eures een inloopspreekuur van 10.00 tot 12.00 uur. U kunt hier al uw vragen over werken in Europa stellen. Ook krijgt u tips over een goede voorbereiding, het vinden van vacatures én solliciteren in Europa.