Over de site

Dit is de officiële website van de gemeente Soest. De gemeente Soest is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. 

De gemeente Soest is verantwoordelijk voor een juiste en zorgvuldige verwerking van uw persoonsgegevens en die van uw kind(eren) op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Lees meer over uw privacy op deze website.

De gemeente Soest besteedt veel aandacht aan de toegankelijkheid en het gebruiksgemak van de website. Hiervoor hanteren we de toegankelijkheidsstandaard DigiToegankelijk EN 301 549.

Lees meer over toegankelijkheid op deze website.

De gemeentelijke website Soest.nl maakt gebruik van cookies.

Lees meer over onze cookies op deze website.

Zoekt u oude informatie die ooit eerder op Soest.nl heeft gestaan? Kijk dan in ons webarchief. Zoek op onderwerp of gebruik de kalenderfunctie. Deze gaat terug tot  10 juni 2015.

Tenzij anders vermeld is op de inhoud van deze website de Creative Commons zero verklaring (CC0) van toepassing. Lees meer over onze copyright op deze website.

Wij doen ons best om te zorgen voor een actuele website met goed vindbare en begrijpelijke informatie. Door het geven van uw mening kunt u ons daarmee helpen. Alle reacties, zowel positief als opbouwend, stellen wij zeer op prijs. Het helpt ons in ons streven naar een optimale dienstverlening. 

Uw reactie 

Onderaan deze pagina vindt u een groene knop met de tekst ‘Feedback over de website’. Als u hierop klikt, kunt u via de sterren aangeven hoe tevreden u bent over onze website. Desgewenst kunt u dit verder toelichten in het tekstveld. 

Op meerdere plekken op de website vragen we specifiek uw feedback over een bepaald onderwerp. Daar vindt u dan onderaan de pagina een vergelijkbare groene knop. 

Wat doen we met uw reactie? 

Binnenkomende reacties verzamelen we. We proberen ze, waar mogelijk, zo snel mogelijk te verwerken. 

Anoniem

U geeft anoniem feedback. Wij kunnen dus geen terugkoppeling geven. Wenst u dit wel, dan kunt u dit, samen met uw naam en e-mailadres, aangeven in het opmerkingenveld.