Gratis aanpak energiebesparing

Voor alle inwoners met een minimuminkomen (130% van het sociaal minimum) hebben we een aanbod om gratis energie te besparen.

Met de gratis aanpak energiebesparing doen we kleine aanpassingen in uw huis. Een energiecoach of vrijwilliger komt langs. Die heeft gratis energiebesparende producten bij zich. Helpt een tochtstrip of bijvoorbeeld radiatorfolie om het warm te houden in huis? Of worden er nog geen LED lampen gebruikt? Dan wordt dat direct gratis in orde gemaakt. Dat bespaart meteen energie!

Wanneer komt u in aanmerking voor deze aanpak?

  • U woont in Soest of Soesterberg.
  • U ontving de energietoeslag.
  • U verdient maximaal 130% van het sociaal minimum.

We gaan de wijken in

We gaan de wijken in waar inwoners het het hardst nodig hebben om energie, en daarmee geld te besparen. Dit betekent dat er mensen aan uw deur kunnen komen. Dit zijn vrijwilligers van Stichting Present, of energiecoaches van Duurzaam Wonen (onderdeel van Klimaatroute). Allemaal komen zij met hetzelfde doel. U gratis helpen met het besparen van energie.

Maak zelf een afspraak

Maakt u liever zelf een afspraak? Meld u dan direct aan via www.duurzaambouwloket.nl/energiesoest en start snel met energie besparen! 

Vragen?

Neem via de mail contact op met Anouk Clabbers via nieuweenergie@soest.nl. Of bel op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur met onze collega‚Äôs van het telefonisch informatiepunt: 035-609 34 11.