Soester Jeugdlintje

Het Soester Jeugdlintje is bedoeld voor kinderen en jongeren die het afgelopen jaar iets goeds hebben gedaan voor een ander. Een bijzondere prestatie of heldendaad kan natuurlijk ook een Jeugdlintje waard zijn. Zij zijn voor de gemeente Super Sterren en verdienen het om te schitteren! Daarom reiken we ieder jaar op 26 april het Soester Jeugdlintje uit.

Voor wie is het Soester Jeugdlintje?

Het Soester Jeugdlintje is bedoeld als blijk van waardering en als stimulans voor kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar die belangeloos bijdragen aan een mooier en beter Soest(erberg). Denk bijvoorbeeld aan jongeren die het afgelopen jaar geruime tijd ouderen, gehandicapten of zieken hebben geholpen. Of kinderen die activiteiten in een wijk of voor een bepaalde doelgroep hebben georganiseerd. En vergeet ook niet kinderen en jongeren die vrijwilligerswerk hebben gedaan bij een culturele vereniging of sportvereniging. Jongeren die een “heldendaad” hebben verricht of een bijzondere prestatie hebben geleverd, kunnen ook in aanmerking komen voor het Soester Jeugdlintje.

Hoe meld ik een kandidaat aan?

Iedereen (jong en oud) kan het hele jaar door een kandidaat aanmelden voor het jeugdlintje. Gebruik hiervoor het online aanmeldingsformulier op www.watvindtuvansoest.nl/jeugdlintje of print deze uit Formulier Soester Jeugdlintje (pdf, 44,6 KB). Geef op het formulier eventueel nog een andere referentie/persoon aan, die ook vindt dat de voorgedragen kandidaat het Soester Jeugdlintje verdient. Dit is echter niet verplicht.

En dan?

Alle inzendingen worden beoordeeld door een speciale jury. Afhankelijk van het aantal inzendingen reiken we jaarlijks maximaal 3 Soester Jeugdlintjes uit. Deze worden uitgereikt tijdens een feestelijke middag en in het bijzijn van familie en vrienden.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Jenny van der Zouw, bereikbaar op telefoonnummer (035) 609 34 11 of stuur een e-mail naar jeugdlintje@soest.nl