Duurzaam ondernemen

Bent u ondernemer en wilt u ook uw energierekening omlaag brengen? En ook voldoen aan de (wettelijke) verplichtingen voor ondernemers?

Ondernemend Soest werkt actief mee aan de energietransitie. Veel ondernemers hebben met gunstige businesscases hun bedrijfspand en of de bedrijfsvoering verduurzaamd.

Lokale initiatieven

Bent u benieuwd naar de ervaringen en de businesscases van ondernemers? Ga naar de ondernemersingang op het Energieloket van Soest:

Energieloket ondernemers

Energieconvenant

De Soester Zakenkring en BMO (Bedrijven management Organisatie) sluiten samen met de bedrijvenverenigingen energieconvenanten. Door dit convenant te tekenen, geven ondernemers aan zich in te spannen om de bedrijfsvoering en/of het bedrijfspand te verduurzamen. In ruil daarvoor krijgen zij advies om dat te realiseren en is er voor die periode een vrijstelling van de handhaving.

Meer informatie

Aanmelden, meedenken en organiseren of meer informatie? Neem contact op met Bas de Haas (BMO/ energieconsulent). Mail naar bas@bmosoest.nl.

Ook werkt BMO samen met ondernemers aan verschillende branchegerichte aanpakken. Wilt u hier meer over weten of wilt u meedenken? Hiervoor kunt u ook contact opnemen met Bas de Haas.