Speelplekken

De openbare ruimte is belangrijk als het gaat om spelen, bewegen en sporten. De gemeente Soest richt de openbare ruimte zo in dat deze bijdraagt aan een gezonde en sterke samenleving. Onze 136 speelplekken, 22  trapvelden en 27 sportvelden zijn daar een onderdeel van.

De komende jaren gaan we in de gemeente Soest aan de slag met het verder verbeteren van de kwaliteit van de bestaande speelplekken. Hierbij horen wij graag van kinderen die gebruik maken van deze plekken en (groot) ouders en omwonenden wat zij hiervan vinden. Met elkaar naar meer speelplezier!

Denk mee

Op onze participatiewebsite denkmeeover.nl staat een lijst van de speelplekken die we in 2024 opnieuw inrichten. U kunt op een speelplek klikken om meer informatie te krijgen over de planning √©n om zelf mee te denken over de inrichting. Achter de speelplekken waar u nu al over kan meedenken staat -denk mee! De andere speelplekken volgen later dit jaar. Ook vindt u op onze participatiewebsite foto's van de al opgeknapte speelplekken en de planning voor de volgende jaren.

Denk mee over de speelplekken in Soest