Subsidie energiebesparing

Voor alle inwoners met een minimuminkomen (130 procent van de bijstandsnorm) hebben we een aanbod om gratis energie en geld te besparen. Met de gratis aanpak energiebesparing doen we kleine aanpassingen in uw huis.

Helpt een tochtstrip of bijvoorbeeld radiatorfolie om energie en geld te besparen? Dan maakt onze klusjesman dat direct gratis voor u in orde. Zo gebruikt u minder energie en bespaart u geld!

Bekijk hoe u kunt mee doen: Gratis aanpak energiebesparing.

Meer weten over de mogelijkheden om energie te besparen? Kijk voor meer informatie op: Aan de slag met nieuwe energie.

Energieloket Soest

Wilt u weten welke subsidies er zijn voor bijvoorbeeld het isoleren van uw woning of de aanschaf van zonnepanelen? Bij het Energieloket Soest vindt u alle informatie over welke subsidies mogelijk zijn voor energiebesparing.

Ook als u van het aardgas af wilt kunt u daar advies krijgen. Zoals het vijfstappenplan voor een aardgasvrije woning. Energie besparen is de eerste stap van de vijf. Het Energieloket Soest is een samenwerking tussen Duurzaam Bouwloket en gemeente Soest.

Energiecoach

Ook voor onafhankelijk advies van een dorpsgenoot kunt u naar het energieloket. Vraag een energiescan, warmtescan of energiecoach aan. Inwonerinitiatief Energie Actief Soest maakt dan een afspraak met u.