Subsidie energiebesparing

Zeventig euro speciaal voor u als huurder of woningeigenaar in Soesterberg en Soest. Hiermee kunt u energiebesparende producten kopen voor uw woning

Subsidie aanvragen

U vraagt de subsidie aan via het Energieloket Soest. U vindt op de website een lijst met maatregelen waarvoor u kunt kiezen volgens de subsidieregeling Energiebesparing.

Subsidie energiebesparing aanvragen

Nog meer energie besparen?

Op het energieloket vindt u nog veel meer informatie zoals het vijfstappenplan voor een aardgasvrije woning. Energie besparen is de eerste stap van de vijf.

Ook voor onafhankelijk advies van een dorpsgenoot kunt u naar het energieloket. Kies daar voor 'Jouw huis klaar voor de toekomst - lokaal advies' en vraag een energiescan, warmtescan of energiecoach aan. Inwonerinitiatief Energie Actief Soest maakt dan een afspraak met u.

Subsidie van het Rijk

Deze subsidieregeling is van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Het doel is energie te besparen en onze CO2-uitstoot te verminderen. Gemeente Soest heeft samen met de gemeenten Leusden, Woudenberg, Baarn en Bunschoten de subsidie aangevraagd en gekregen van het ministerie.