Een goed idee?

Heeft u een mooi initiatief voor Soest of Soesterberg? Een project waar uw buurt of het dorp echt iets aan heeft?

Maakt uw idee uw buurt, wijk of ons dorp leuker, groener, gezelliger, mooier of socialer? Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opknappen van een pleintje, een activiteit in uw buurt, of een ontmoetingsplek voor jongeren.

Wilt u zich hiervoor vrijwillig inzetten? Alleen, of samen met anderen? Dan helpen wij u daar graag bij.

Neem contact met ons op

Wij vinden het belangrijk u te ondersteunen als u iets voor de samenleving wilt betekenen. Dit doen we door onze kennis met u te delen. Wij kunnen u bijvoorbeeld op weg helpen met een vergunning. Of we kunnen u in contact brengen met andere organisaties of inwoners. Mogelijk kunnen we u ook een financiële bijdrage geven.

Neem contact met ons op via dit contactformulier.

Alarm:

Let op! Gebruikt u een Apple?

Dan kan het zijn dat u bij het openen van het formulier de melding ‘deze verbinding is niet privé’ krijgt. Wij adviseren u om bij deze melding een ander apparaat te gebruiken. Wij zoeken naar een oplossing. Onze excuses voor het ongemak. 

Inloggen met DigiD Contactformulier voor uw idee

Uitdaagrecht

Wilt u een taak van de gemeente overnemen omdat u denkt dat het anders, beter, slimmer en/of goedkoper kan? Ook voor het Uitdaagrecht, ook wel Right to Challenge genoemd, kunt u ook met dit formulier contact met ons opnemen.