Ondernemerscongres Soest

Dit jaar is het ondernemerscongres helemaal digitaal. Wij vinden het belangrijk om het ondernemerscongres in deze moeilijk tijd juist door te laten gaan. Met livestreams worden ondernemers meegenomen langs actuele en interessante thema‚Äôs.

Meld u aan

Het ondernemerscongres is op woensdagavond 4 november 2020. Aanmelden kan tot dinsdag 3 november.

Aanmelden ondernemerscongres

Inspirerend programma

Het ondernemerscongres, met Robbert Meeder als avondvoorzitter, vindt plaats tussen 19.15 en 21.00 uur.

  • Sfeervolle inloop in de lobby
  • Inspirerende sprekers met ook een vleugje humor
  • Tafelgesprek met diverse Soester ondernemers over hoe zij met deze lastige tijd omgaan
  • Netwerkcarrousel: alle ruimte om met andere ondernemers te netwerken
  • Stands met exposanten en in gesprek met wethouder Liesa van Aalst

Waarom een ondernemerscongres?

Het ondernemerscongres is een jaarlijks terugkerend evenement voor Soester ondernemers. Het congres is een gezamenlijk initiatief van de Soester Zakenkring en de gemeente Soest. De organisatie ligt in handen van de gemeente Soest in samenwerking met verschillende Soester ondernemers. 

Soest is een ondernemende gemeente en heeft een goed georganiseerd bedrijfsleven, onder de koepel van de Soester Zakenkring.

Als gemeente hechten wij veel belang aan een goed functionerende lokale economie. De samenwerking met ondernemers en ondernemerscollectieven is cruciaal. Juist dit is de reden dat we jaarlijks het ondernemerscongres organiseren.

Tijdens dit congres kunnen ondernemers en gemeente elkaar ontmoeten, is er optimaal ruimte om te netwerken en zorgen we voor een inspirerend programma. De gemeenteraad heeft structureel budget vrijgemaakt om dit event jaarlijks te kunnen organiseren.