Ondernemerscongres Soest

Dit jaar was het ondernemerscongres helemaal digitaal. Wij vonden het belangrijk om het ondernemerscongres in deze moeilijk tijd juist door te laten gaan.  

Vanuit een studio streamden we zo’n 100 huiskamers van ondernemers binnen. Aan de studiotafel vertelden Soesters inspirerende verhalen over hoe zij met de coronacrisis omgaan. Guido Thys was de motiverende gastspreker en ook Herman van Veen stak de iedereen een hart onder de riem.

Verder was er volop ruimte om te netwerken, gingen ondernemers chatten met wethouder Liesa van Aalst, kon je kijken naar live muziek en waren er verschillende stands. Het was goed om elkaar op deze manier toch te kunnen ontmoeten.

Waarom een ondernemerscongres?

Het ondernemerscongres is een jaarlijks terugkerend evenement voor Soester ondernemers. Het congres is een gezamenlijk initiatief van de Soester Zakenkring en de gemeente Soest. De organisatie ligt in handen van de gemeente Soest in samenwerking met verschillende Soester ondernemers. 

Soest is een ondernemende gemeente en heeft een goed georganiseerd bedrijfsleven, onder de koepel van de Soester Zakenkring.

Als gemeente hechten wij veel belang aan een goed functionerende lokale economie. De samenwerking met ondernemers en ondernemerscollectieven is cruciaal. Juist dit is de reden dat we jaarlijks het ondernemerscongres organiseren.

Tijdens dit congres kunnen ondernemers en gemeente elkaar ontmoeten, is er optimaal ruimte om te netwerken en zorgen we voor een inspirerend programma. De gemeenteraad heeft structureel budget vrijgemaakt om dit event jaarlijks te kunnen organiseren.

Een sfeerimpressie