Subsidie regenton en compostvat

Als u een regenton en/of compostvat aanschaft bij een van de aangesloten winkels, kunt u een bijdrage van de gemeente ontvangen. Dit kan alleen als u in de gemeente Soest woont.

Compostvat

Met een compostvat maakt u compost van uw groente, fruit- en tuinafval. Deze compost kunt u gebruiken om de bodem in uw tuin te verbeteren. Ook vermindert u hiermee uw hoeveelheid huishoudelijke afval.

Regenton

Wilt u regenwater gebruiken om uw planten water te geven? Maak dan gebruik van een regenton. U bespaart hiermee op het verbruik van drinkwater en u gaat duurzaam om met regenwater. 

Deelnemende winkels

Om gebruik te kunnen maken van deze subsidieregeling, koopt u uw compostvat en/of regenton bij een van de volgende winkels:

Subsidie ontvangen

U vraagt de bijdrage aan via onderstaande button. Per adres kunt u deze subsidie aanvragen voor 1 regenton en 1 compostvat. U krijgt 21 procent van de aanschafprijs terug. Voor de regenton krijgt u maximaal 100 euro.

Bewaar de kassabon. Een foto of kopie hiervan voegt u toe aan de aanvraag

Alarm:

Let op! Gebruikt u een Apple?

Dan kan het zijn dat u bij het openen van het formulier de melding ‘deze verbinding is niet privé’ krijgt. Wij adviseren u om bij deze melding een ander apparaat te gebruiken. Wij zoeken naar een oplossing. Onze excuses voor het ongemak. 

Inloggen met DigiD Subsidie aanvragen

Meer weten?

Heeft u vragen? Bel op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur naar 035-609 34 11 of stel uw vraag online.