Reclamebord plaatsen

Het is alleen mogelijk een activiteit of evenement aan te kondigen met sandwichborden.
De reclame-exploitatie van deze 2-zijdige evenementenreclameborden (A0-formaat) rondom lichtmasten is uitbesteed aan Driehoekbuitenreclame Benelux B.V.

Driehoekbuitenreclame Benelux B.V. is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het exploiteren van evenementenreclameborden en heeft rondom 60 lichtmasten in Soest en Soesterberg 2-zijdige A0-reclameborden bevestigd.

Plaatsen van verkiezingsposters

Veertien dagen voor een gemeenteraadsverkiezing zijn de lantaarnpaalborden gratis beschikbaar voor politieke partijen voor het plaatsen van hun verkiezingsposters. Wil u hiervan gebruik maken dan moet u ruim van tevoren uw wens kenbaar maken bij Driehoekbuitenreclame. Dit gratis aanbod is alleen geldig bij gemeenteraadsverkiezingen, niet bij andere verkiezingen. Dan dienen de politieke partijen dit zelf te betalen.

Gratis reclame

Vrijwilligersorganisaties uit Soest (die niet gericht zijn op het maken van winst) en die hun activiteiten voornamelijk richten op de gemeente Soest en haar inwoners hebben mogelijk recht op een gratis campagne. Dan moeten de activiteiten wel passen in het beleid van de gemeente en/of uw organisatie moet al een subsidie ontvangen van de gemeente Soest. U kunt hierover contact opnemen met Driehoekbuitenreclame.

Wat te doen?

Bij interesse in de mogelijkheden om uw evenement(en) onder de aandacht te brengen kunt u contact opnemen met afdeling verkoop van Driehoekbuitenreclame Benelux B.V.

Overige reclame-uitingen zijn alleen toegestaan in overleg en met een vergunning van:

Driehoekbuitenreclame BV

Tel: (013) 518 19 03
benelux@driehoekreclame.nl