Werken aan wegen

Soest timmert flink aan de weg

De komende vijf jaar krijgt het onderhoud van de openbare ruimte een impuls. De gemeenteraad heeft extra geld beschikbaar gesteld waardoor we het onderhoud kunnen verhogen naar het gewenste niveau. Daarnaast heeft de gemeenteraad structureel geld beschikbaar gesteld om het onderhoud op het gewenste niveau te kunnen houden. We gaan er voor zorgen dat de openbare ruimte er overal weer netjes en veilig bij ligt.

We timmeren de komende jaren dus letterlijk flink aan de weg!

Meer informatie over de planning en de werkzaamheden: Soest timmert flink aan de weg.

Afsluiting rotonde Molenstraat - St. Josephstraat

Binnenkort wordt de rotonde Molenstraat – St. Josephstraat afgesloten voor het doorgaande verkeer (uitgezonderd fietsers). De afsluiting is nodig voor het vervangen van de waterleiding. Volgens de planning zou de rotonde worden afgesloten vanaf donderdag 17 januari. Vanwege de vorst zijn de werkzaamheden uitgesteld. De nieuwe datum is nog niet bekend.

Herinrichting Molenstraat en omgeving

De verharding en de riolering van de Molenstraat (tussen de Albert Cuyplaan en de St. Josephstraat), de Soesterengweg, de Molenweg en de St. Josephstraat zijn verouderd en aan vervanging toe. Een deel van de beplanting is verouderd en een aantal bomen hebben een matige kwaliteit.

Komend voorjaar willen wij daarom deze straten opnieuw gaan inrichten. Hierbij passen wij de inrichting aan de hedendaagse eisen aan.

Meer informatie: Herinrichting Molenstraat