Werken aan wegen

Soest timmert flink aan de weg

De komende vijf jaar krijgt het onderhoud van de openbare ruimte een impuls. De gemeenteraad heeft extra geld beschikbaar gesteld waardoor we het onderhoud kunnen verhogen naar het gewenste niveau. Daarnaast heeft de gemeenteraad structureel geld beschikbaar gesteld om het onderhoud op het gewenste niveau te kunnen houden. We gaan er voor zorgen dat de openbare ruimte er overal weer netjes en veilig bij ligt.

We timmeren de komende jaren dus letterlijk flink aan de weg!

Meer informatie over de planning en de werkzaamheden: Soest timmert flink aan de weg.

Gedeeltelijke afsluiting Sloothaak

In verband met werkzaamheden is vanaf week 24 (11 juni) tot en met week 26 een gedeelte van de Sloothaak in Soest afgesloten. Het trottoir blijft toegankelijk. In de afbeelding is het afgesloten deel gemarkeerd.

Omleiding Banningstraat Soesterberg voor voetgangers en fietsers

Vanaf vrijdag 25 mei tot 30 juni wordt er langs de Banningstraat te Soesterberg een omleiding voor fietsers en voetgangers ingesteld. Firma van Asch voert gedurende deze periode rioolwerkzaamheden uit. Zie voor meer informatie deze tekening (pdf, 81 kB).

Afsluiting Irenelaan tussen Nassauplantsoen

Vanaf 18 mei is de oversteek Nassauplantsoen, de Irenelaan, voor een nog onbekende termijn afgesloten. Doorgaand verkeer kan verder via de Beatrixlaan en Prins Hendriklaan.