Werken aan wegen

Soest timmert flink aan de weg

De komende vijf jaar krijgt het onderhoud van de openbare ruimte een impuls. De gemeenteraad heeft extra geld beschikbaar gesteld waardoor we het onderhoud kunnen verhogen naar het gewenste niveau. Daarnaast heeft de gemeenteraad structureel geld beschikbaar gesteld om het onderhoud op het gewenste niveau te kunnen houden. We gaan er voor zorgen dat de openbare ruimte er overal weer netjes en veilig bij ligt.

We timmeren de komende jaren dus letterlijk flink aan de weg!

Meer informatie over de planning en de werkzaamheden: Soest timmert flink aan de weg.

Wegwerkzaamheden op N237 tussen Soest en Amersfoort

In de avonden en nachten van 23, 24 en 25 oktober 2018 voert aannemer Boskalis in opdracht van de provincie Utrecht groot asfaltonderhoud uit op de Amersfoortsestraat/Utrechtseweg (N237) tussen Soest en Amersfoort.

Het gaat om het gedeelte van de N237 tussen de kruising met de Van Weerden Poelmanweg en de Stichtse Rotonde. De weg is hier afgesloten in de avonden en nachten van:

  • dinsdag 23 oktober 20.00 uur op woensdag 24 oktober 5.00 uur
  • woensdag 24 oktober 20.00 uur op donderdag 25 oktober 5.00 uur
  • donderdag 25 oktober 20.00 uur op vrijdag 26 oktober 5.00 uur

Tijdens de avond- en nachtwerkzaamheden is een gedeelte in beide richtingen afgesloten. Het verkeer wordt met borden omgeleid via de A28. Overdag is de weg gewoon open. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verwijderen (frezen) van asfalt en aanbrengen van nieuw asfalt.

Verkeersmaatregelen en bereikbaarheid

De omleidingsroutes staan met gele borden langs de weg aangegeven. De fietspaden worden ingesteld als eenrichtingsverkeer en zijn enkel beschikbaar voor fietsers, calamiteitenverkeer en direct aanwonenden. Verkeersregelaars zorgen gedurende de wegafsluiting voor een veilige doorgang.

Heeft u vragen over deze werkzaamheden? Dan kunt u terecht bij de provincie Utrecht via info@provincie-utrecht.nl of (030) 258 91 11.